Adresse

Mandag, tirsdag og torsdag: Storgata 39, 0181 Oslo

Fredag: Nydalen Helsehus, Sandakerveien 128, 0484 Oslo

Kontakt

977 15 657

©2018 by Pustepause.

GRUPPETERAPI 

Vår sårbarhet og våre sår er often åpninger til det beste og mest verdifulle ved oss. (David Richo)

 

Gruppeterapi er overaskende effektivt siden du både jobber selv og ser andre jobbe. Temaene vi sliter med er ofte vanlige og det er forløsende å se hvordan andre takler en situasjon. Det er mye lettere å lære av en situasjon sett utenfra, når den er lik den man selv står i. Nevropsykologiens funn om speilnevroner støtter opp under disse erfaringene. Vi lærer overaskende godt av å se andre jobbe.

Du får utforsket tanker og atferd i en trygg situasjon med fremmede som har samme interesse som deg. Du får åpne og ærlige tilbakemeldinger når du vil ha det. Vi utforsker også hvordan det er å ikke dele, men holde tilbake. Hvorfor holder vi tilbake det vi har på hjertet eller som gleder eller plager oss? Det er deretter deilig forløsende å se, litt etter litt, at vi kan åpne opp og det vi frykter ikke er så farlig.

Gruppen består av mellom fire til åtte deltagere. Vi møtes annenhver onsdag kl 15-17.30. Da velger vi om vi vil fortsette og om vi er åpne for å slippe nye deltagere inn i gruppen.

Jeg er godkjent veileder ved Norsk Gestaltterapeut Forening så workshopen teller 15 timer til PFO - Proffesjonell Faglig Oppdatering.