Adresse

Mandag, tirsdag og torsdag: Storgata 39, 0181 Oslo

Fredag: Nydalen Helsehus, Sandakerveien 128, 0484 Oslo

Kontakt

977 15 657

©2018 by Pustepause.

 

 

 

SAMTALETERAPI OG VEILEDNING

Pustepause tilbyr gestaltterapi som en effektiv måte å komme mer i kontakt med seg selv, løse opp i gamle mønster og finne nye måter å leve på. Gestaltterapi er en av verdens mest brukte former for psykoterapi. Jeg tilbyr terapi for enkeltpersoner, par, familier og grupper. Jeg veileder også andre psykoterapeuter.

All endring begynner med oss selv

I gestaltterapien utforsker vi hvordan du reagerer på forskjellige situasjoner - bevisst eller ubevisst. Disse mønsterne styres ofte av forestillinger og overlevelsesmekanismer fra tidligere i livet. Er disse mekanismene fremdeles nyttige der du er i dag, eller gjør de at du "sitter fast"?

Gode relasjoner til de nærmeste

Strever dere i parforholdet er dere hjertelig velkommen til meg.

En partner er for de fleste det viktigste mennesket man har i livet sitt. Og før eller siden går de fleste par seg fast i usunne vaner. Det er spesielt sårbart med den man står nærmest.

piggybacks

Alt kan sies - på den rette måten

Trygghet, tillit og åpenhet legger til rette for vekst.

Tryggheten skapes gjennom å avklare verdier og ansvar. Tillit vekkes gjennom åpenhet der en snakker for seg selv og egne følelser, tar utgangspunkt i fakta, lytter aktivt til andre og kommer med konkrete forespørsler. Lett å skrive - vanskelig å praktisere.

møte

Profesjonell faglig oppdatering (PFO)

Hensikten med veiledning er stadig å utvikle seg, lære mer om relasjoner med andre mennesker og bli en bedre profesjonell utøver - enten det er terapi eller andre sammenhenger.

Therapy Session

og bli inspirert

Hvis du vil lese mer om hva gestaltterapi er kan du kjøpe boken "Lik meg - roman om karriere, kjærlighet og gestaltterapi"

Du kan også lese mer faglig i artikler.

Personvernerklæring for Pustepause finnes her

flying Books

If you have moved to Norway for love, work or other reasons and find it difficult to adjust, fit in or just live fully here I would like to help.

After 11 years in the UK and with an adopted daughter from Chile I know a lot about cross-cultural challenges.

Gk stort smil 150812.JPG