GRUPPETERAPI 

Vår sårbarhet og våre sår er often åpninger til det beste og mest verdifulle ved oss. (David Richo)

 

Neste terapigruppe starter 26.1.22 og går annenvher onsdag fra kl 17.30-20.00 på Grünerløkka. Meld deg på innen 10.1.22 her

Vi skal tilbake til forskjellige sosiale sammenhenger etter pandemien. For mange er det en glede. For mange skaper det vansker. Gruppeterapi hos Pustepause er en trygg og nær måte å utforske dette og få hjelp til å utforske det du sliter med. 

Temaene vi sliter med er felles for mange og det er forløsende å se hvordan andre takler lignende situasjoner. Det er mye lettere å lære av en situasjon sett utenfra, når den er lik den man selv står i. Nevropsykologiens funn om speilnevroner støtter opp under disse erfaringene. Vi lærer overaskende godt av å se andre utforske sine problemer.
 

Shelly Villanger som er student ved NGI uttalte om siste terapigruppe hun var med i (2020):

 

"Å gå i gruppe hos Bjørn har gitt meg mulighet til å øve på varhet i trygge omgivelser. Jeg har lært at det ikke er for sent å si fra selv om øyeblikket er forbi, og at det går an å velge å handle annerledes enn hva jeg vanligvis gjør."

Gruppen består av mellom fire til åtte deltagere. 
 

Jeg er godkjent veileder ved Norsk Gestaltterapeut Forening så workshopen teller 25 timer som studentterapi og PFO - Proffesjonell Faglig Oppdatering.

Meld deg på her

Gruppe everydayfeminism.jpg