top of page

Parterapi og andre relasjoner

Hvis du ønsker å forbedre relasjonene til de rundt deg og de du forholder deg til trenger de fleste å begynne med seg selv. Sammen kan vi utforske hvordan du relaterer til andre – og deg selv. Vi kan løse opp i gamle knuter eller usunne handlings- og tankemønster. Vi kan utforske og trene på nye måter å relatere på.

 

Strever dere i parforholdet eller vil finne igjen gnisten er dere også hjertelig velkommen til meg.

En partner er for de fleste det viktigste mennesket man har i livet sitt. Og før eller siden går de fleste par seg fast i usunne vaner. Det er spesielt sårbart med den man står nærmest. Kan dere snakke om problemer som oppstår eller unngår dere det? Når dere snakker om problemer - kommer dere styrket ut eller øker mismotet? Kan dere hverandres 'kjærlighetsspråk'?​ Da er det godt å ha en tredjepart å gå til, som ikke er venn, familie eller har andre allianser, men som er profesjonelt upartisk. Jeg vil gjerne være den samtalepartneren for dere og møtes hos Pustepause som en nøytral og trygg grunn. Jeg har erfaring med å jobbe med samkjønnede par.

Når barna påvirkes kan det ble ekstra vanskelig. I møte med våre barn er det ofte overraskende hvor provosert eller såret man kan bli. Jeg hjelper dere å lytte til hverandre, og å lytte til dere selv. Når dere først klarer å lytte klarer de fleste familier å finne nye måter å vokse sammen på - gjennom glede og sorg.

Parterapi koster Kr 1.320 for 80 minutter.

Med familier er timeprisen Kr 900.

Ved behov kommer jeg på hjemme- eller skolebesøk.

Parets Portrait
bottom of page