top of page
Cathrine Holst.jpg

Cathrine Holst

Etter et halvt år med samtaler med Bjørn Gunaketu føler jeg en ro i dagligdagse situasjoner, som tidligere ville vært helt utenkelig. Jeg har fått hjelp til å forbedre meg selv, mine nærmeste relasjoner og hvordan jeg forholder meg til jobb. Gunaketu har en fantastisk evne til å hente frem det som trengs å jobbes med - selv når jeg trodde vi ikke hadde noe å snakket om! 

Manne Kihlman.jpg

Manne Kihlman

Bjørn Gunaketus øvelser har utfordret mine gamle inngrodde måter å se livet og hvordan jeg vil leve. Fordi øvelsene vi gjør baserer seg på spontanitet kjennes innsiktene som følger ekte. Det har også lokket frem mang en god latter.

Shelly Villanger

om gruppeterapi

student ved NGI:

Å gå i gruppe hos Bjørn har gitt meg mulighet til å øve på varhet i trygge omgivelser. Jeg har lært at det ikke er for sent å si fra selv om øyeblikket er forbi, og at det går an å velge å handle annerledes enn hva jeg vanligvis gjør.

Paula Gustavsson

Gestalten ga med et humoristisk og klart perspektiv på hvordan det kan være å være menneske. Neste gang jeg finner meg i lignende situasjoner, i virkeligheten, kommer jeg til å stoppe opp og le...

Vilde Lunnan Djuve

Bjørn Gunaketu er en utrolig spennende person å¨bli kjent med. En fantastisk veileder og en utfordrende samarbeidspartner. Han har gitt meg utrolig mye og gjort meg sikrere på min egen rolle i fellesskapet.

Anita Grønvik

Jeg satte stor pris på at vi fikk improvisere rundt de forskjellige "verdene" i øvelsen "Livets hjul". "Det man gjør med kroppen setter seg fast i kroppen" sies det. Det hjelper meg til å forstå på et dypere sett, gir meg følelsen av mening og glede. Det er viktig å ha det gøy når man vil lære seg noe eller forstå noe, og det behovet ble møtt fult ut. Jeg hadde det veldig morsomt. Takk!

Kristin

Jeg bestemte meg for å ha et fast opplegg hos Pustepause en gang i måneden i et år, for å rydde opp i tankene.

Det har gjort meg godt å få innspill og veiledning til å peke meg i riktig retning. Noen ganger tror jeg at sånn og slik er det det og når en annen person spør deg om, "kan det være sånn istedet?", så tenker man på det og ser ting fra et annet perspektiv, noe som har hjulpet meg mye i hverdagslivet. Jeg vil takke for god hjelp og veiledning og jeg kan på det varmeste anbefale å prøve dette selv.

Nina Wiker

Du inspirerer meg til å SE mennesker og være mer inkluderende og lyttende. Du er et RIKT menneske.

Marianne Loid

Spennende utfordringer der teori blir om satt i praksis på en måte som berører og hjelper meg til å se meg selv og andre i et nytt lys - å utforske selve livet på en varm og ydmyk måte.

Ekaterini

Etter å ha ledet leder- og organisasjonsutviklingsprogram i Røde Kors sammen med Gunaketu kjenner jeg han som en faglig dyktig konsulent som både skaper et trygt klima for læring og utfordrer deltagerne når det er behov for det. Han er ikke redd for å stå i konflikter og lose disse til positive møter for de som er involvert. Som leder for vår konsulentgruppe gav han mye rom for at vi kunne utvikle oss og ta initiativ.

Elisabeth S

Bjørn G stiller med en fabelaktig verktøykasse for å støtte min innsats for endring og utvikling. I øktene har vi undersøkt holdninger og følelser, kunnskap og ferdigheter. Samtalene gjøre meg stadig Bjørns grep i samtalene er både omsorgsfulle og analytisk avklarende. Og det beste av alt er at det er morsomt!

Arnt Kristoffersen

Du får mennesker til å tenke positivt og se andres syn uten å vurdere deres meninger. DU ER EN INSPIRASJONSKILDE!

Martin Nyquist

Gestaltøvningene gjør et tydelig at jeg ikke kan stille spørsmålet "hva trenger jeg i mitt liv" før jeg har svar på spørsmålet "hvordan ser livet mitt ut".

Micael Sundstrøm

Gunaketu viser at veien til utvikling går gjennom vennlig utfordring.

A.M.N (gestalt student)

Jeg begynte hos Gunaketu i første klasse på gestaltstudiet ved NGI, og har gått hos han alle fire årene som student. Jeg har opplevd å bli møtt av han på en slik måte at jeg har følt meg respektert, akseptert og forstått. Sammen med Gunaketu har det oppstått et varmt og trygdt rom for meg å være, hvor jeg har fått den støtten jeg trengte til å utvikle meg slik jeg hadde håpet på; min selvtillit og selvfølelse, kreativitet og kunnskap har vokst.
Hver time har gitt meg noe verdifult; innsikter om meg selv og min subjektive verden.
Jeg opplever Gunaketu som en oppriktig engasjert, modig, kreativ, empatisk og faglig sterk terapeut, som stadig inspirerer meg i mitt arbeid som terapeut.

Hanne

Nysgjerrig, utrolig åpen for andres sider, utfordrende og samtidig en trygg havn for en forvirret sjel. Varm, trygg og åpen - den fødte terapeut!!

Charlotte Karlsdotter

Jeg setter pris på din klarhet og ditt pedagogiske talent

Helga

Gunaketu er innsiktsfull, empatisk, mild og kunnskapsrik. Jeg får alltid mye ut av veiledningstimene mine med ham. Det er både bredde og dybde. I veiledning er det viktig for meg med ivaretakelse og en følelse av trygghet. At skam ikke tar mer plass enn det trenger, at det er aksept. Jeg føler at Gunaketu finner noe bra i det jeg driver med nesten uansett. Han hjelper meg til å se mine egne ressurser og bruke dem, forsterke dem. Jeg tar alltid med meg noe ut av timene.

bottom of page