top of page

BJØRN GUNAKETU KJØNSTAD

Reisen så langt...

Hei, jeg heter Bjørn Gunaketu Kjønstad.

 

Jeg er gestaltterapeut, veileder, konsulent, lærer, pappa og livsnyter og mye mye mer. Her er et av mine favorittsitat - fra Morpheus i filmen The Matrix:

 

"Du er her fordi du vet noe. Det du vet kan du ikke forklare, men du føler det. Du har følt det hele livet, at det er noe som ikke stemmer. Du vet ikke hva det er, men følelsen er der, som en splint i bevisstheten dine, som gjør deg urolig. Det er denne følelsen som har brakt deg hit. Vet du hva jeg snakker om?"

 

Sammen kan vi utforske hva det er…

Isa Gk v stillehavet.JPG

Litt historie:

Etter befalskolen tok jeg en Batchelor i Management Sciences, i Manchester, og begynte på en doktorgrad i næringslivsetikk. Jeg ble så imponert over de buddhistene jeg gjorde et feltstudie på og med at jeg hoppet av studiene, skrev opp som en Master og begynte å jobbe med buddhistene. Sammen forvandlet vi et 6 etasjes lagerhus til en oase av selvutvikling og mindfulness. Jeg er godkjent mindfulness instruktør. Tilbake i Norge etter 11 år utdannet jeg meg til gestaltterapeut- og veileder. Jeg startet Pustepause og var med å starte konsulentselskapet iGo. Jeg har også tatt sort belte i Aikido, adoptert ei jente fra Chile, blitt skilt og kjøpt motorsykkel med sidevogn. Og så elsker jeg å danse :-) Nå skriver jeg på en doktorgrad om motivasjon for å være og leve bærekraftig.

Jeg vil gjerne høre fra deg :-)

“Hvis sinnet hadde vært så enkelt at vi kunne forstå det, ville vi vært så dumme at vi ikke ville forstå det allikevel”

(Jostein Gaarder)

21731869_1393665710671063_48629828804108

Når du har lagt ut på en profesjonell, personlig eller eksistensiell reise vil du til tider sitte fast, gå deg vill, tvile, og miste motivasjonen ... jeg har vært der mange ganger siden jeg startet min reise i 1989.

 

Jeg blir stadig forbløffet over å oppdage hvordan jeg gjemmer unna deler av meg selv som sårt trenger anerkjennelse og integrering i meg som helhet. Sammen kan vi lettere finne disse delene av deg selv, med varsom aksept. Deretter kan du velge om du vil gi slipp på dem eller integrere dem inn i den helhet vi kaller deg.

All viktig endring starter med at to eller flere personer snakker sammen. Jeg vil gjerne ta del i slike samtaler - i terapirommet, på Universitetet, i frivillige organisasjoner og i bedrifter. Sammen kan vi finne gode måter å leve klokt, modig og bærekraftig i en usikker fremtid. 

 

Gjennom gestaltmetoder, filosofi, refleksjon og meditasjon tar vi inn over oss de store spørsmålene om liv og død, mening, frihet, isolasjon og hva enn du måtte møte på din vei.

Gunaketu-0827 lite.jpg
bottom of page