Pustepauses tjenester

La oss møtes på nett eller telefon hvis vi ikke kan møtes på vanlig måte.

Det kan være ekstra viktig i disse usikre tider. Nettmøte er helt trygt og konfidensielt. 

Pustepause tilbyr gestalt som en effektiv måte å komme bedre i kontakt med seg selv og de rundt seg, relasjoner til andre, og dypere verdier i livet. Sammen løser vi opp gamle mønster og finne nye måter å leve på. Gestalt er en av verdens mest brukte former for psykoterapi og relasjonsarbeid. Jeg tilbyr terapi og coaching for enkeltpersoner, par, familier og grupper. Jeg veileder også andre psykoterapeuter.

Gk%20klimapilgrim1_edited.jpg

Individualterapi

Gestalt samtaleterapi

All endring begynner med oss selv

I gestaltterapien utforsker vi hvordan du reagerer på forskjellige situasjoner - bevisst eller ubevisst. Disse mønsterne styres ofte av forestillinger og overlevelsesmekanismer fra tidligere i livet. Er disse mekanismene fremdeles nyttige der du er i dag, eller gjør de at du "sitter fast"?

Les mer

Couple_free_wikimedia commons.jpg

Parterapi

Strever dere i parforholdet eller ønsker mer spenning?

En partner er for de fleste det viktigste mennesket man har i livet sitt. Og før eller siden går de fleste par seg fast i usunne vaner. Det er spesielt sårbart med den man står nærmest.

Les mer

Gunaketu 220918 (9)_edited.jpg

Samtale mellom menn

Hva vil det si å være mann i dag?

Menn synes oftere det er vanskelig å få tak i eller sette ord på det de føler eller som skjer på innsiden

Les mer

Gruppe everydayfeminism.jpg

Gruppeterapi 

Sårene våre er ofte åpninger inn til det beste og vakreste i oss

Det viktigste elementet i de fleste grupper er relasjonene mellom mennesker. Når de er gode eller produktive er det få grenser for hva vi kan oppnå. Når de er destruktive blir de beste rammevilkår til stengsler og fengsler.

Jeg har lang erfaring med å få grupper til å sveise seg sammen og team til å yte bedre. Du kan ta del i en terapigruppe hos Pustepause eller invitere oss til å lede prosesser hos dere.

Les mer

Gruppe Meeting

Veiledning

Profesjonell faglig oppdatering - PFO

Hensikten med veiledning er stadig å utvikle seg, lære mer om relasjoner med andre mennesker og bli en bedre profesjonell utøver - enten det er i forhold til terapi eller andre sammenhenger.

Les mer

Jord og rom

Book and research project

To explore how we can make use of mindfulness to engage our deeper human values and spiritual perspectives to live sustainable lives and save the human race.

I will be comparing academic articles with personal diaries written over 25 years to see what has widened and reduced the gap between theory and practice.

Read more

Image by Jakob Owens

Videoer og tekster

Et bilde sier 1000 ord - en video...

Et knippe videoer for å si litt om hvordan jeg jobber. Hvis du heller vil lese har jeg en rekke artikler publisert i fagfellereferert tidsskrifter og en roman som kan være en god gave til deg selv eller andre du vil skal tenke seg om ;-)

Se mer

Her kan du bestille time nå