top of page

 

 

 

Pustepauses tjenester

Jeg har kontor på Grünerløkka, men kan også møtes på tur, nett eller telefon. 

Pustepause tilbyr gestalt som en effektiv måte å komme bedre i kontakt med seg selv og de rundt seg, relasjoner til andre, og dypere verdier i livet. Sammen løser vi opp gamle mønster og finne nye måter å leve på. Gestalt er en av verdens mest brukte former for psykoterapi og relasjonsarbeid. Jeg tilbyr terapi og coaching for enkeltpersoner, par, familier og grupper. Jeg veileder også andre psykoterapeuter.

Personlig terapi

Gunaketu Bjørn Kjønstad

Gestalt samtaleterapi

All endring begynner med oss selv

I gestaltterapien utforsker vi hvordan du reagerer på forskjellige situasjoner - bevisst eller ubevisst. Disse mønsterne styres ofte av forestillinger og overlevelsesmekanismer fra tidligere i livet. Er disse mekanismene fremdeles nyttige der du er i dag, eller gjør de at du "sitter fast"?

Les mer

Parterapi

Parets Portrait

Strever dere i parforholdet eller ønsker mer spenning?

En partner er for de fleste det viktigste mennesket man har i livet sitt. Og før eller siden går de fleste par seg fast i usunne vaner. Det er spesielt sårbart med den man står nærmest.

Les mer

Samtale mellom menn

Gunaketu 220918 (9)_edited.jpg

Menn synes oftere det kan være vanskelig å få tak i eller sette ord på det de føler eller som skjer på innsiden.

Noen ganger kommer dette som en anerkjennelse. Andre ganger blir vi fortalt det av andre. Jeg  er spesielt interessert i hva det vil si å være mann i vår tid og hvordan vi uttrykker vår maskulinitet. 

Veiledning

Gruppe Meeting

Profesjonell faglig oppdatering - PFO

Hensikten med veiledning er stadig å utvikle seg, lære mer om relasjoner med andre mennesker og bli en bedre profesjonell utøver - enten det er i forhold til terapi eller andre sammenhenger.

Therapy, coaching and councelling in English

uten lampe.jpg

All change starts with ourselves

Gestalt is a highly positive and practical integrative therapeutic approach. Broadly, Gestalt practitioners help people to focus on their immediate thoughts, feelings and behaviour and to better understand the way they relate to others. This increased awareness can help people to find a new perspective, see the bigger picture and start to effect changes.

Videoer og tekster

Image by Jakob Owens

Et bilde sier 1000 ord - en video...

Et knippe videoer for å si litt om hvordan jeg jobber. Hvis du heller vil lese har jeg en rekke artikler publisert i fagfellereferert tidsskrifter og en roman som kan være en god gave til deg selv eller andre du vil skal tenke seg om ;-)

Se mer

Her kan du bestille time nå

bottom of page