top of page

ÅPEN GRUPPETERAPI - SAMTALEGRUPPE - GRATIS

For å holde ut i isolasjonsdugnaden er det viktig å møtes på andre måter. Inspirert av historier om italienere som synger til hverandre fra døråpninger inviterer jeg til en fortrolig samtalegruppe på nett.

 

Dette er et drop inn tilbud der vi kan møtes i trygg fortrolighet og dele hvordan vi har det, ventilere frustrasjon, bli hørt og anerkjent, og høste inspirasjon.

Da de fleste som har bruk for dette kanskje har blitt permitert eller ikke har inntekt tilbyr jeg dette gratis. Hvis du allikevel har anledning til å bidra til mine kostnader setter jeg pris på det. Vipps da til 97715657 med tekst "åpen gruppe".

 

Torsdag 26.3.2020 kl 12-14 starter jeg en åpen terapigruppe som et drop inn tilbud til dere som sitter hjemme og trenger noen å snakke med - utenfor hjemmet. 

Mange er skeptiske til om man kan åpne seg til fremmede på nett. Jeg var selv overrasket over hvor godt det fungerte. Ikke like bra som å møtes i levende live men mye bedre enn ikke å møtes.

Alt vi sier i gruppen er taushetsbelagt og vi snakker for oss selv og unngår å bedømme, kritisere andre eller komme med råd med mindre det er etterspurt. Selv tar jeg enkle notater etter møtet for å huske hva som har skjedd til neste gang. De er taushetsbelagt og du kan som deltager få innsyn hvis du ønsker det.

Jeg ber om at du kommer i god tid og ikke etter at vi har startet.


Jeg er godkjent terapeut og veileder ved Norsk Gestaltterapeut Forening så gruppeterapien teller både for gestaltterapi studenter og som PFO - Proffesjonell Faglig Oppdatering til gestaltterapeuter.

Gruppe everydayfeminism.jpg
bottom of page